Over ons

De basis van het succes van ons concept is de meerwaarde die onze afnemers wordt geboden. Een meerwaarde die populair gezegd neerkomt op ‘afspraak is afspraak’. Keiharde afspraken waar niet aan te tornen valt, of het nu de snelheid in offreren, levertijden, productkwaliteit of service betreft. Keiharde afspraken die wij, op onze beurt, realiseren met Europese toeleveranciers. Toeleveranciers die stuk voor stuk binnen een bepaald marktgebied zijn gespecialiseerd en zijn uitgerust met “state of the art technologie”. Moderne productiemiddelen alleen garanderen echter nog geen perfecte kwaliteit.

Service en dienstverlening

Naast de technische kwaliteit van de platen, die uiteraard optimaal dient te zijn, vindt Duintjer Perfo Trade ook de kwaliteit van service en dienstverlening minstens zo belangrijk. Zoals verpakking en transport.

Kwaliteit

Kwaliteit wordt bij Duintjer Perfo Trade dan ook niet bepaald door een handboek, maar door de tevredenheid van de klant. Dit vereist een cultuur waar ook de toeleveranciers streng op geselecteerd worden.

Contactgegevens

Postbus 90, 9640 AB Veendam
Lloydsweg 8A, 9641 KK Veendam
Tel. 0031 598 690031
Fax 0031 598 690037
info@duintjerperfotrade.nl